Etterlengtede boliger i Stangebyen

Solid. Arkitekttegnet. Praktisk. Dette er ord som beskriver leilighetene i Heggedalsvegen. Midt i Stange sentrum, med gangavstand til alt du trenger. Her vil du trives! Det er trinn 1 som kommer først for salg. Det vil være god variasjon i leilighetstyper, fra 1- til 4-romsleiligheter. Leilighetene vil variere fra ca. 35 kvm opptil ca. 112 kvm med priser fra ca. kr 1.800.000,- + omkostninger.

Gode rom, praktiske løsninger

I Heggedalsvegen får leilighetene god standard, med solide materialvalg og gjennomtenkte planløsninger. Uteområdene blir ekstra vektlagt. Utbygger har en forkjærlighet for det grønne, og lang erfaring fra gartner- og anleggsgartnerbransjen. Det betyr at du ikke bare får en stilren leilighet, men også uteområder som innbyr til koselige møter med naboer og besøkende. Stangebyens høyeste nybygg får luftige balkonger/terrasser. Her kan du sette ditt eget preg med møbler og planter, og skape deg en liten oase i Heggedalsvegen.

Gled deg til en moderne leilighet i Stangebyen!

Gode, solide materialvalg preger prosjektet. Leilighetene får enstavs eikeparkett, kjøkken fra anerkjent leverandør, glassrekkverk på balkongene, heis og garasjeanlegg der bilen din står trygt. Alle leilighetene vil ha enten terrasse eller balkong som er overbygget og vestvendt med fine solforhold. I de to øverste etasjene blir det fire store leiligheter med flotte uteområder. Den ene leiligheten i 5. etasje vil i tillegg ha en romslig og solrik takterrasse som er delvis overbygd.

Det er ingen tvil om at en splitter ny leilighet er en lettstelt bolig. Du slipper snømåking, oppussing og husmaling, og kan bare nyte det å bo i en lekker leilighet - akkurat slik du vil ha det!

Vår megler Vera tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om Heggedalsvegen.