Salgsdokumenter Heggedalsvegen trinn 1

Gjør deg kjent med det du trenger å vite om det som kan bli ditt nye hjem ved å laste ned salgsdokumentene for leilighetene i trinn 1:

Bla i prospektet

Informasjon om salgsprosessen


Dato for offisiell salgsstart var tirsdag 29. mars 2022. Leilighetene selges nå til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Budgivning
Den som ønsker å kjøpe leilighet i prosjektet skal benytte skjemaet bindende kjøpsbekreftelse for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt leilighet i prosjektet, og iht. gjeldende prisliste. Den bindende kjøpsbekreftelsen må inneholde finansieringsbekreftelse, eller kontaktinformasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet bindende kjøpsbekreftelse følger vedlagt i dette prospekt.

Fra og med onsdag 6. april vil de ledige leilighetene selges etter prinsippet «først til mølla» til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste.

Interessenter som innleverer en bindende kjøpsbekreftelse gjøres spesielt oppmerksom på at vedkommende er bundet av den bindende kjøpsbekreftelsen inntil megler har bekreftet at vedkommende interessent er løst fra videre binding og vedståelse av den bindende kjøpsbekreftelsen som følge av aksept eller avslag på denne

Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Finansiering
Når du skal kjøpe bolig, kan SpareBank 1 Østlandet hjelpe deg med finansieringen. SpareBank 1 Østlandet er representert i hele fylket og kan gi deg lånetilbud ved boligkjøp.

Verdivurdering av nåværende bolig
Dersom din vurdering av kjøp er avhengig av hva du kan få for din nåværende bolig vil EiendomsMegler 1 være behjelpelig med gratis verdivurdering. EiendomsMegler 1 er representert i hele fylket og kan også gi deg et gunstig tilbud ved senere salg av din eksisterende bolig.

Ønsker du å få mer informasjon, finansiering og salgsprosessen? Våre megler Vera tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Noe du lurer på? Ta kontakt med oss her